Velkommen til forretningen

Om forretningen

Witzke er en familieejet møbelforretning. Jonathan Witzke og faren Jarl Witzke åbnede dørene op til forretningen i 2016. I butikken sælges der en blanding designermøbler, klassiske møbler, kunst og interiør.

Derudover sælges der også retro- og genbrugsmøbler. Forretningen er et showroom hvor der bliver kræset om detaljerne og hygget. Kom ind og bliv inspireret i den over 300 kvm store butik i flere etager, og bliv vejledt til de helt rigtige møbler til dig. Witzke er ikke bare en forretning, det er en oplevelse.

Inspirerende på en ny måde

Kom ind og bliv inspireret til at indrette dit hjem på en ny og anderledes måde. Med vores tanke om at skabe en hyggelig og hjemmelig atmosfære i forretningen, er der rig mulighed for at få nye input og ideer. Vi er altid klar på at vejlede og guide dig, så du får det helt rigtige til dit hjem.

Hyggelige omgivelser

Du træder ind i en rolig og afslappet atmosfære i forretningen. Det gamle Helsingør hus med skæve vinkler og flere etager, giver dig mulighed for at gå rundt i fred og ro og blive inspireret. Føl dig endelig velkommen til at prøve møblerne og tag endelig fat i os hvis vi skal vise andre farver, stoftyper, størrelser m.m. 

Besøg os her

Adresse

Hovedvagtsstræde 6

3000 Helsingør

Ring til os på

+45 88 34 19 19

E-mail

info@witzkedesign.dk

Åbningstider:

Man-Tors   10:00-17:30

Fredag   10:00-18:00

Lørdag   10:00-14:00

Søndag   Lukket