LAMPER             BOLIGHUS & INDRETNING

PENDEL LAMPER

Smukke designer pendler lamper 


De elegante og moderne pendler tilbyder ikke kun en smuk belysning, men også et sofistikeret designelement til ethvert rum i dit hjem. Vores sortiment af pendellamper byder på en variation af smukke former, farver og materialer, der kombinerer design med en givende belysningsoplevelse.


Uanset om du søger en statement-pendel eller en mere minimalistisk belysning, er vores designer pendler skabt til at fremhæve din indretningsstil og skabe en stemningsfuld belysning. Vi håber at du vil kunne finde en pendel lampe der kan repræsentere din stil og skabe behagelig belysning i dit hjem.  

Designer pendler lamper med funktion og kvalitet 


Lamperne er resultatet af en omhyggelig balance mellem form og funktion. Med alt lige fra elegante og enkle designs til udtalte statement-lamper, favner vores udvalg forskellige stilarter og materialer. Hver lampe er udvalgt med fokus på både design og kvalitet. Med et mangfoldigt spektrum af former og udtryk samt et farvevalg, der spænder bredt, tilbyder vi lamper til ethvert hjem. Find bl.a. Secto Octo lampen, loftslampen af Fuglsang Aesthetics eller messinglampen designet af Jørn Utzon.  

   

Secto pendel: Skab en karakteristisk belysning


I vores sortiment finder du Secto pendel lampen. Formspændte birkestave, skaber en karakteristisk belysning. Lamellerne, der udgør lampeskærmen, spreder lyset på en behagelig og imødekommende måde. Secto pendlerne er produceret i Finland og tilbydes i fire forskellige farver, hvilket giver mulighed for et skandinavisk og stilrent udtryk i hjemmet. Deres organiske former gør dem ideelle til at hænge over et spisebord eller i andre rum, hvor et blidt og beroligende lys ønskes velkomment. 

 

En belysningskilde til dit hjem 


Vores sortiment rummer et bredt udvalg af smukke designer pendellamper med forskellige former, størrelser og materialer, der alle kan være en fantastisk belysningskilde i dit hjem. Lad dig inspirere af vores kollektion og find den perfekte pendel, der skaber en dejlig og æstetisk belysning til din bolig. Blandt udvalget af de mange designer lamper finder du bl.a. også Jørn Utzon lampen. Denne lampe er et smukt design lavet i messing og er særlig speciel da designet i lampen er lavet til at reflektere lyset fint uden at blænde én. Find mange flere smukke designer pendlerlamper og bliv inspireret til en dejlig og smuk belysningskilde til dit hjem. 


Har du spørgsmål til vores designer pendler?

 

Vil du have mere information om vores produkter eller udforske forskellige designer pendlerlamper? Vores team står klar til at assistere dig. Du kan kontakte os på telefonnummer: 88341919 eller skrive en mail til os på: info@witzkedesign.dk.