BORDE              BOLIGHUS & INDRETNING

BAKKE & SIDEBORDE

Sideborde, bakkeborde og klapborde


Leder du efter et elegant sidebord med hjul eller et lille praktisk klapbord? Så er du kommet til det rette sted. Uanset om du søger et smukt sidebord til at pynte i din stue eller et bakkebord på hjul til f.eks. at lette serveringen, har vi det perfekte bord til dine behov.

Sidebord med hjul – en elegant og funktionel løsning 


Vores sideborde med hjul kombinerer funktionalitet med en elegant æstetik. De er designet til at tilføje lethed til din indretning samtidig med at bevare en tidløs charme. Med muligheden for let at rulle dem rundt i rummet bliver disse sideborde med hjul hurtigt uundværlige, og de giver dig mulighed for at arrangere rummet forskelligt alt efter dit behov.  


Til de mere kompakte rum kan du også finde et lille klapbord i teaktræ, som nemt kan klappes sammen, så det er let at pakke væk eller tage med sig. Bordet er ideelt til mindre rum og giver nemt ekstra bordplads, når det er nødvendigt. 

 

Sidebord med marmorfod – skab et elegant udtryk i rummet 

 

Vi fører også det populære Lato sidebord med en brun marmorfod, som kan tilføre elegance til ethvert rum. Sidebordet har et fint let udtryk, som passer perfekt til en minimalistisk indretning. Sidebordet findes i to forskellige højder her på siden og passer perfekt ved siden af hinanden.