STOLE              BOLIGHUS & INDRETNING

KONTORSTOLE

Kontorstole med og uden hjul 


Vi har valgt at lade de smukke kevi kontorstole være en stor del af vores sortiment. Disse stole er elegante og er tegnet af en arkitekt Jørgen Rasmussen fra Engelbrecht og er dedikeret til både spisebordet og hjemmekontoret. Denne klassiker bygger på en uopslidelig idé: Jo bedre du sidder, des bedre arbejder du - en enkelt løsning, der opfylder mange behov.  

Detaljer om Kevi kontorstol 


Kevi 2533 leverer, hvad du ser – en kontorstol med hjul, sæde, ryglæn, stel og greb. Det er en kontorstol uden armlæn, men det falder ind i idéen om at være en fleksibel stol, du kan bruge til flere ting. Stolen er en enkel og velafbalanceret opskrift på æstetik og bevægelsesfrihed. 


Du kan vælge stel mellem krom og sort og ryglæn og sæde laves i Eg finér. Stolen kan du få i mange farver som f.eks. grøn, sort, mørke blå, deep peach, naturlig eg, soft rose og hvid. Den originale Kevi havde et blankpoleret stel, og af den årsag har Engelbrechts valgt at producere stolen efter det oprindelige design.  Det nye blankpolerede stel er ekstremt holdbart og let at rengøre. 

 

Kontorstolens funktion 


Kontorstole er ikke kun en nødvendighed, men også en investering i ens velvære på arbejdspladsen. Valget af den rigtige stol afhænger af individuelle behov og præferencer. Uanset om det er en elegant designerstol eller en ergonomisk stol med fokus på komfort, er det vigtigt at finde en kontorstol, der passer til ens arbejdsbehov og bidrager til en behagelig arbejdsdag. 

  

Helheden i indretningen har betydning 


Det er ikke kun vigtigt at finde den rigtige kontorstol. Det er også vigtigt, at indretningen på kontoret og omgivelserne byder på en inspirerende atmosfære, som giver lyst til at arbejde koncentreret og opholde sig på kontoret en hel arbejdsdag.


Her hos Witzke Design fokuserer vi på at være de rette vejledere til din indretning. Vi yder professionel hjælp både privat og erhvervsmæssigt i forbindelse med indretningsopgaver. Vi stræber efter at være førende i at inspirere kunder.