Personligt bolig & indretningsshowroom 

Witzke Design er et Stilleben Bolighus og indretningsvirksomhed med fokus på personlig- og stemningsfuld- indretning.Vores fokus er at skabe et boligunivers til inspitation for dit hjem. Vi har et stort sortement af kunsthåndværk, design møbler og unikt interiør.


Witzke Design åbnede i 2016 med en mission om at åbne en stemningsfyldt butik og showroom, der opleves som et hjem. En butik, hvor oplevelsen af at være i vores univers  inspirerer og inviterer til dialog. 


Vores mission er at skabe et indretningsunivers, som giver genklang hos vores kunder, der samtidig inspirerer til hjemmet og personlige udfoldelse. Det gør vi ved at håndplukke unikke og tidslyse varer inspiraret af tidsånden. 


Vores fundament bygger på, at vi vil være førende i at være en nærværende butik, der inspirere sine kunder. Vi arbejder derfor også med en vision om at  skabe et indretningsværested for et kreativ miljø, med b.la., samarbejder med up-coming kunstnere og kreative. 

Her I Witzke Design er det fysiske rums  stemning og atmosfære det bærende i, hvad vi laver. Vores filosofi står på tre ben:

  • kundens ønsker
  • hjemmet/ rummet 
  • møbler & interiør


Dit hjem skal afspejle dig. Derfor fokuser vi på dig og dine øsnker ved at:


  • lytte 
  • aflsæse rummet
  • rådgive i processen fra start til slut  Professionel hjælp til indretningen 

Vi hjælper med både private og erhvervs indretningsopgaver. 

Tag en snak med os. 

Udfyld formular 

Vi støtter kunst
& kunsthåndværk 

Vores drøm er at indgå større samarbejder med kunstnere og kunsthåndværker - og andre kreative sjæle, der skaber inspiration til hjemmet. 


Er du en af delene, så kontakt os til et møde.