Handelsbetingelser i vores butik og online webshop


Forhandlingsbetingelser hos Witzke Design


Generelle oplysninger

J&H WITZKE ApS

Stokholmsvej 2B

3060 Espergærde

CVR nr.: 21559946

Telefon: 88341919

Email: info@witzkedesign.dk


Priser

Hos J&H WITZKE ApS er alle priserne i danske kroner og angivet inkl. moms og afgifter. Vi forbeholder os ret til fra dag til dag at ændre i priserne uden forudgående samtykke. Der tages forbehold for udsolgte varer.

Den angivne pris ved bestillingstidspunktet, er den gældende bestillingspris. Afhentningsvarer faktureres til den aktuelle pris på bestillingstidspunktet, og prisen ændres IKKE hverken ved prisfald eller stigning.


Betaling

J&H WITZKE ApS modtager betaling med

 - VISA

 - Mastercard

 - American Express 

Alle beløb er i DKK. Danske kroner og incl. moms.
Der tages forbehold for prisfejl og udsolgte/udgåede varer.

Alle priser er inkl. 25 % moms, hvor intet andet nævnes. Priserne er kun
gældende indenfor Danmarks grænser, ekskl. Færøerne og Grønland.
Der tages forbehold for tastefejl i forbindelse med oprettelse eller ændring af priser.

Levering

J&H WITZKE ApS tilstræber at afsende ordre indgået inden kl. 17 samme dag, ordre herefter sendes næstfølgende hverdag.

Den normale leveringstid varier mellem 1-14  dage på mindre "normale" varer og 3-8 uger på f.eks., sofa, spiseborde, lænestole m.m.. Hertil skal der medregnes mulige forsinkelser grundet verdenssituationen.

Bestillingsvare leveres efter aftale.

Vi sender til hele Danmark. Fragtpriser fra 49 kr. Vare der kræver varevognlevering / fragtvognsleverign f.eks., sofaer, stole, lænestole, borde m.m. varier i prisen. Standard prisen for levering af Witzke Design er fra 299 kr i Region Hovedstaden - for undtagelse af Bornholm. Herfra er takst prisen pr. km 11, 25 kr.
Der er gratis hjemmelevering i vores hjemme kommune - Helsingør kommune. Dette gælder dog ikke på online køb.

Varer vil blive leveret på leveringsadressen, der angives ved bestillingen. Man er selv ansvarlige for den videre transportere møblet/erne videre ind i hjemmet - vi hjælper gerne - men det forventes, at man selv står tilgængelig med evt., hjælp. Witzke Design tager ikke ansvar for potentielle skader, der kan opstå når vi hjælper med at trandportere/ løfte  møblet/ erne fra leveringsadressen ind i hjemmet.


Levering til udlandet foregår efter særlig aftale. Dine varer sendes med Post Nord, GLS eller Witzke design- efter aftale.Vi sender gerne til Norge, Sverige & resten af verden, kontakt os venligst for at få oplyst pris på fragt. Der tages forbehold for udsolgte varer og udskudt leveringstid hos vores leverandører.

OBS: Hvis der ikke er plads på udleveringsstedet bliver pakken flyttet til nærmeste udleveringssted, hvilket du får besked om. Opstår der problemer, bedes du kontakte os via mail info@witzkedesign.dk.

Der leveres varer alle ugens hverdage. For visse varer gælder særlige leveringsvilkår. Betingelserne vil fremgå specifikt forud for køb af disse varer.

1.Reklamationsret

Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation. Du kan få varen repareret, ombyttet, pengene retur eller afslag i prisen - afhængig af den konkrete situation. Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert håndtering af produktet.

Der er ikke reklamationsret på fejl eller mangler opstået efter varen har været i brug –ifølge købeloven.

Skulle varen mod forventning gå i stykker under reklamationsperioden, repareres denne vederlagsfrit på  producentens værksted. Skade på produktet som skyldes betjeningsfejl, håndteringsfejl, modifikationer eller groft misbrug fra brugerens side, er ikke dækket af reklamationsretten. Witzke Design kan ikke gøres ansvarlig for indirekte følgeskader, som varer solgt af witzkedesign.dk måtte have skabt, med mindre det følger direkte af dansk lovgivning. Der henvises i øvrigt til købeloven for fremgangsmåde vedrørende
reklamationer.


Reklamation skal meddeles skriftligt på mail info@witzkedesign.dk. Reklamation angående fejl og mangler skal meddeles Witzke Design i rimelig tid efter varens modtagelse. Kunden opfordres på det kraftigste til, at afgive
erklæring omkring produktets fejl eller mangel i forbindelse med reklamationen, idet undladelse kan betyde en forlængelse af afhjælpningsprocessen grundet fejlsøgning. Kunden kan reklamere ved at returnere den defekte vare pr. post på vores adresse. Varer der ikke indgår under reklamationsretten og/eller modtages
uden forsvarlig emballage, vil blive omemballeret og der vil blive opkrævet et beløb svarende til de udgifter Witzke Design måtte have til nødvendig og forsvarlig emballering.


Ved returnering, reklamationer og benyttelse af fortrydelsesretten sendes til:

Witzke design

Hovedvagtsstræde 6

3000 Helsingør

Der modtages ikke forsendelser pr. efterkrav.

J&H WITZKE ApS dækker ikke returneringsomkostninger.

Download og print vores pdf returseddel på følgende link.: Returseddel


1.1 Refusion

Hvis der er tale om refusion, bedes du medsende bankoplysninger i form af reg-nr. og konto-nr, så det aftalte beløb kan overføres. Disse oplysninger kan uden risiko oplyses pr. mail eller anden elektronisk form, da det ikke er følsomme oplysninger og kun vil blive anvendt til vores opfyldelse af refusionen.


1.2 Fortrydelsesret

Der gives 14 dages fuld returret på varer købt i vores webshop - witzkedesign.dk.


Perioden regnes fra den dag:

- Du modtager ordren.

- Får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, bestilt i én ordre, men leveres enkeltvis eller af flere omgange.

- Får det sidste parti, eller sidste del i fysisk besiddelse, når det drejer sig om aftale af levering af varer der  består af flere dele.

- Den første vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om regelmæssig levering af varer over en bestemt periode.

Returneringsomkostninger skal du selv afholde.

Fortrydelse skal anmeldes til os senest 14 dage efter online købet. Meddelelsen skal gives pr. mail på info@witzkedesign.dk. I meddelelsen skal du gøre tydeligt opmærksom på, at du ønsker at benytte din fortrydelsesret.


Varen skal sendes til: 

Witzke design

Hovedvagtsstræde 6

3000 Helsingør


OBS:Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen, uden samtidig at give tydelig meddelelse herom.


1.3 Varer undtaget fortrydelsesretten

Følgende varetyper indgår ikke i fortrydelsesretten:

- Varer, som er fremstillet efter forbrugerens specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg.

- Udførte ikke-finansielle tjenesteydelser, hvis levering af tjenesteydelsen er påbegyndt med forbrugerens forudgående udtrykkelige samtykke og anderkendelse af, at fortrydelsesretten ophører, når tjenesteydelsen er fuldt udført.


1.4 Returnering

Du skal sende din ordre retur uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, at du har gjort brug af din fortrydelsesret. Du skal selv afholde de direkte udgifter i forbindelse med returnering. Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket ordentligt ind. Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen. 

Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering og til, vi har modtaget den retur.

Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.


1.5 Varens stand ved returnering

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde hvorpå den fungerer. Du kan med andre ord prøve varen, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.


Hvis varen er prøvet udover det ovenfor beskrevet, betragtes den som brugt. Hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi på modtagelsestidspunktet - af returneringen. For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså afprøve varen uden egentlig at tage den i brug.


Tilbagebetaling

Ved online køb har du mulighed for at benytte din fortrydelsesret indenfor 14 dage efter du har modtaget dit køb med fuld refundering.


Ved køb i vores fysiske butik har du ligeledes 14 dages fortrydelsesret. Det er ikke muligt at købsbeløbet retur ved køb af varer i vores fysiske butik. I stedet tilbyder vi tilgodehavebevis - i tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købs-beløbet.

Ved anvendelse af fortrydelsesretten, refunderes alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (undtaget ekstra omkostninger som følge af dit valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at gøre brug af fortrydelsesretten. Tilbagebetaling gennemføres med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Vi kan tilbageholde beløbsrefunderingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden har fremlagt dokumentation for at have returneret den.


Er du i tvivl?

Så kontakt os endelig, vi er ikke så firkantet og er til at snakke med.

Witzke Design

Telefon 88341919

E-mail info@witzkedesign.dk